Julkaistu Jätä kommentti

Omaishoitajille WENSkortti LITE on lisäapu niveltämään terveystietoa helppoudellaan

Syksyn ensimmäinen yritysvierailuni, missä esittelin Terveystietokorttiamme alustaa tuotekehityksemme jatkoa. ”Terveydenhuollon johtavassa asemassa olevan ammattilaisen näkemys Terveystietokortti LITE tuotteestamme oli positiivinen ja rohkaiseva. Kortin käyttötilanne, esimerkiksi ensimmäisillä poliklinikka käynneillä, helpottaa perusterveystiedon välittymistä lääkärille. Kortin lääkelista ja verenpainetiedot ovat juuri niitä oikeita asioita, joita tarvitaan alussa kartoittamaan asiakkaan tilannetta. Kortin käyttö ei vaatinut mitään ohjelmien asennuksia, anonyymit tiedot tulivat lääkärin puhelimen näyttöön käyttökelpoisesti ja helposti. Asiakkaat, jotka eivät esim. terveydellisitä syitä pysty kuvailemaan terveydentilaansa olisi tästä kortista ilmiestä hyötyä. Heidän omaishoitajat tai muu valtuutettu, jotka saattavat läheistään lääkärikäynnille, käyttäisivät korttia omaisensa terveysasioiden tukena.”

Tukea ja toimintaa myös etäomaishoivaan

Etäomaishoitajuus on yleistä, joka vaatii jatkuvaa sitoutumista. Usein omainen asuu eri paikkakunnalla ja näin ollen on haasteellista varmistaa läheisensä pärjääminen mm. alati muuttuvissa tilanteissa. Perusterveyden seuranta kuten lääkelistat on yksi haasteista jota omaisen on myös seurattava. WENS kortti LITE palvelusta löytyy mm. tätä lääkelistaa palvelva tuote joka avautuu helppokäyttöisesti ”yhden napin alta”. Ei vaadi ladattavia erillisohjelmia ja kuukausimaksuja.

Asiasta lisää https://www.wens.fi/tuote/terveystieto-kortti-lite/

Julkaistu Jätä kommentti

Oulun seudun omaishoitajat ry ja Wens Corporation Finland Oy allekirjoittivat pääkumppanuussopimuksen tammikuu 2023

Pidämme yllä aktiivista yhteydenpitoa omaishoidon ajankohtaisiin kysymyksiin ja tuomme ratkaisuja jotka auttavat omaishoitajien arkea. Tuomme keskusteluihin mm. Japanin terveydenhuollon kuvauksiamme esimerkein. Tuomme tietoa kehittämästämme WENS Terveystietokortin lisäturvasta , missä asiakkaana sinä kuljetat tietoasi ensikäynneille lääkärissä tai poliklinikoilla. Kerromme SOS rannekkeistamme jotka ovat tarkoitettu hätätilanteita varten lisäturvaksi. Kehittelemme OSOL ry:n kanssa ShowRoom pilotointia, josta lisää helmi- maaliskuun aikana.

Julkaistu Jätä kommentti

WENS tuotteiden luokitteluanalyysi

Riskiluokitukset ja määritykset MDR- asetusten mukaan. Dokumentein todistettu, turvallisesti eteenpäin käyttäjät keskiössä.

Teetätimme tutkimustyön terveysteknologia-alan asiantuntijan Clinipower Finland Oy kanssa lokakuussa 2022. Tämä luokitteluanalyysi sisälsi lääkinnällisten laitteen arvioinnin Lääkinnällisten laitteiden asetuksen (MDR 2017/745/EU) mukaisesti seuraaville tuotteille: – WENS Terveystieto-kortti Lite – In Case of Emergency (ICE-kortti Lite, SOS-ranneke)

Yhteenvetona todettiin että WENS tuotteiden käyttötarkoituksen ja edellä kuvatun analyysin perusteella Terveystieto-kortti, ICE-kortti ja SOS-ranneke sekä pilvipalvelu eivät ole lääkinnällisiä laitteita eikä niille siten tarvita lääkinnällisen laitteen riskiluokan arviointia.

Julkaistu Jätä kommentti

WENS Matkakortti LITE

Onko matkustuksesi koskaan vaikeutunut, kun matkapuhelimesi ei pelaa? Jäivätkö lentoliput ”jumiin” puhelimeeni juuri kun niitä tarvitsin nopeasti turvatarkastuksessa tai portilla… Tuttua tarinaa ainakin minulle.

Jos puhelimesi akku tai muu vika estää puhelimesi käytön, digitaalisen matkakortin kautta voit helposti ladata palvelimelle ennalta tallentamasi matkustusdokumentit vaikka matkakumppanisi puhelimeen. Matka jatkuu näin helpommin kuin löytää reitti check-in tiskille tai automaatille. Aikaa ei yleensä ole tässäkohdin liikoja.

Matkakortin käyttö ei ole rajattua, voit tallentaa taustajärjestelmään muita matkustamiseen liittyviä dokumentteja tai vaikka pääsylippuja konsertteihin. Kaikki tallentamasi matkadokumentit ovat kompaktisti samassa paikassa pin-koodin takana. Et tarvitse äppejä tai maksaa kuukausimaksuja. Matkakortti on edullinen tapa lisäturvata matkaasi. Konsertti-, juna-, bussi ja lentoliput. Matkustusdokumentteja: passi- ja viisumikopiot.

Asiasta lisää www.wens.fi/tuote/matka-kortti-lite/