MATKA-kortti LITE®

29.50 

Kortin ja palvelun vuosihinta 29,50€. Palvelu voimassa vuoden tilausvahvistuksesta. Palvelun jatkotilaukset  17,50€/vuosi. Kts. lisätietoja

Matkajohtajat ja työmatkailijat huomio, perhematkaajia unohtamatta. Jäivätkö lentoliput ”jumiin” puhelimeeni juuri kun niitä tarvitsit nopeasti turvatarkastuksessa tai portilla? Jos puhelimesi vika estää puhelimesi käytön, digitaalisen matkakortin kautta voit helposti ladata palvelimelle ennalta tallentamasi lentoliput, vaikka matkakumppanisi puhelimeen. Eteneminen jatkuu näin helpommin kuin hakea matkalippusi check-in tiskiltä tai automaatilta. Aikaa ei yleensä ole tässä kohdin liikoja.

MATKA-kortti LITE® :n käyttö ei ole rajattua, voit tallentaa taustajärjestelmään muitakin matkustamiseen liittyviä dokumentteja tai vaikka pääsylippuja konsertteihin. Kaikki tallentamasi matkadokumentit ovat kompaktisti samassa paikassa pin-koodin takana. Matkakortti on edullinen tapa lisäturvata matkaasi.

Toimitus pääsääntöisesti 5 arkipäivän aikana.

 

Osasto:

Kuvaus

Lähiluettavat, NFC-teknologiaan perustuvat Wenskortit ovat yhteensopivia uusimpien mobiilipuhelimien kanssa ( Android ja Apple iPhone ), joissa on NFC-tunnistin käytössä. NFC-sirun luku onnistuu, kun asetat lähiluettavan kortin puhelimen taakse, yläpintaan kiinni. Lähiluettavan kortin avulla palvelimen sisältö avautuu mobiilipuhelimeen käyttäen puhelimen kenttää hyväkseen. Kortti avaa Wenskortin haltijan tallentamat tiedot kuten esimerkiksi: Konsertti-, juna- tai lentoliput, passi- ja viisumikopiot, koronapassin joita mahdollisesti matkalla tarvitaan.

Wenskortin haltija päivittää ja ylläpitää itse matkustusdokumenttejaan www.wens.fi/kirjaudu linkin ja asettamansa henkilökohtaisen salasanansa kautta,  joko mobiilipuhelimellaan tai tietokoneellaan.

Jos korttisi menee hukkaan tai rikkoutuu ota yhteys toimittajaan info(at) wens.fi . Voit tarvittaessa mitätöidä kortin tiedot helposti matkapuhelimellasi tai tietokoneellasi www.wens.fi/kirjaudu -linkin kautta.

Avaa tuotekortti

Pankkikorttikoko
MATKA-kortti logolla
Materiaali: PVC, laminoitu
Tallenne: nfc siru
Muuta: käyttölämpötila -25C – +70C

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MATKA-kortti LITE®”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *