SOS-ranneke LITE®

(1 tuotearvio)

39.50 

Rannekkeen ja palvelun vuosihinta 39,50€. Palvelu voimassa vuoden tilausvahvistuksesta. Palvelun jatkotilaukset  23,50€/vuosi. Kts. lisätietoja

Älypuhelimella lähiluettava SOS ranneke LITE on tarkoitettu käytettäväksi hätätilanteissa potilaan tunnistamiseen ja lähiomaisten yhteystietojen hakuun.

Hanki henkilökohtainen lähiluettava SOS ranneke lisäturvaksesi esimerkiksi: parkinson-, sydän-, muisti-, epilepsia- ja diabetessairastaville. OMAISHOITAJAN lisäavuksi.

Tietoja ei siirretä suoraan rannekkeesta toiseen järjestelmään. Rannekkeen omistaja kirjaa itse ja ylläpitää tietojansa pilvipalvelun tietokantaan, niitä ei siirretä muista järjestelmistä.  Palvelin sisältää: yhteys-, lääkelista-, allergia-, diagnoosi-, veriryhmätietosi lisäksi asiakirjatallennuksen.

Huolehdi rannekkeestasi erityisesti ja pidä se mukanasi ranteessasi, kun olet kotisi ulkopuolella. Mikäli ranneke joutuu kolmannen tahon haltuun on tällä mahdollisuus nähdä rannekkeesi sisältämät tiedot. Rannekkeen kadotessa voit itse mitätöidä rannekkeen tiedot heti mobiilipuhelimellasi tai tietokoneellasi. Avaa tuotekortti

Toimitus pääsääntöisesti 5 arkipäivän aikana. 

KATSO VIDEO

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Lähiluettavat, NFC-teknologiaan perustuvat Wens SOS rannekkeet ovat yhteensopivia uusimpien mobiilipuhelimien kanssa ( Android ja Apple iPhone ), joissa on NFC-tunnistin / kortinluku käytössä. Luku onnistuu, kun asetat mobiilipuhelimen takaosan lähiluettavan rannekkeen pintaan kiinni. Lähiluettavan rannekkeen avulla palvelimen sisältö aktivoituu avatun mobiilipuhelimen näyttöön käyttäen puhelimen kenttää hyväkseen.

Wens SOS-rannekkeen haltija päivittää ja ylläpitää itse, mobiilipuhelimellaan tai tietokoneellaan,  terveystietojansa www.wens.fi/kirjaudu -linkin ja asettamansa henkilökohtaisen salasanansa kautta.

Jos ranneke menee hukkaan tai rikkoutuu ota yhteys toimittajaan info(at) wens.fi . Voit tarvittaessa mitätöidä rannekkeen tiedot helposti matkapuhelimellasi tai tietokoneellasi www.wens.fi/kirjaudu -linkin kautta.

Avaa tuotekortti

Teknologia

WENSkortti järjestelmä on pilvipalvelupohjainen ratkaisu, jossa asiakas kirjaa omat tietonsa selaimen avulla pilvipalveluun, ja tiedot ovat luettavissa joko kortista tai rannekkeesta matkapuhelimella, joka tukee NFC (Near Field Connection) yhteyttä. Korteissa sekä rannekkeessa on NFC siru, jonka avulla saadaan kyseisen potilaan tiedot matkapuhelimen näytölle suoraan pilvipalvelussa olevasta tietokannasta. Matkapuhelimessa ei tarvita erillistä sovellusta korttien tai rannekkeen tietojen lukemiseen tai käyttämiseen.

Luokitteluanalyysi

Teimme luokitteluanalyysin terveysteknologian asiantuntijayrityksen Clinipower Finland Oy kanssa 2022.Analyysin mukaan tuotteemme ja pilvipalvelumme eivät ole lääkinnällisiä laitteita eikä niille siten tarvita lääkinnällisen laitteen riskiluokan arviointia. Tietoturvallisuudesta vastaamme Suomen lakien mukaan. Kysy lisää info@wens.fi

Tuotteen ominaisuudet
Säädettävä koko
SOS logolla, valkoinen tekstitys vakio, keltaisella rannekkeella musta
Värivaihtoehdot : sininen, musta, punainen, keltainen, vihreä
Rannekkeen materiaali:  silikoni, metalli
Tallenne: nfc siru
Muuta: vedenpitävä, käyttölämpötila -25C – +70C, varastotuote

Lisätiedot

Väri

Musta, Sininen, Punainen, Keltainen, Vihreä

1 arvio tuotteelle SOS-ranneke LITE®

  1. M

    Hyvä tuote!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *