SOS-ranneke LITE®

(1 tuotearvio)

39.50 

Rannekkeen ja palvelun vuosihinta 39,50€. Palvelu voimassa vuoden tilausvahvistuksesta. Palvelun jatkotilaukset  23,50€/vuosi. Kts. lisätietoja

SOS-ranneke LITE® on uusi digitaalinen tiedon välitystapa, jonka avulla elintärkeät terveystietosi ovat hätätilanteessa nopeasti lähiluettavissa älypuhelimella – ilman salasanoja tai kirjautumista. Hanki henkilökohtainen lähiluettava SOS ranneke lisäturvaksesi esimerkiksi: parkinson-, sydän-, muisti-, epilepsia- ja diabetessairastaville. OMAISHOITAJAN lisäavuksi. Tietoja ei siirretä suoraan rannekkeesta toiseen järjestelmään. Rannekkeen omistaja kirjaa itse ja ylläpitää tietojansa pilvipalvelun tietokantaan, niitä ei siirretä muista järjestelmistä.

Huolehdi rannekkeestasi erityisesti ja pidä se mukanasi ranteessasi, kun olet kotisi ulkopuolella. Mikäli ranneke joutuu kolmannen tahon haltuun on tällä mahdollisuus nähdä rannekkeesi sisältämät tiedot. Rannekkeen kadotessa voit itse mitätöidä rannekkeen tiedot heti mobiilipuhelimellasi tai tietokoneellasi. Avaa tuotekortti

Toimitus pääsääntöisesti 5 arkipäivän aikana. 

KATSO VIDEO

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Voit tallentaa tuotteen taustajärjestelmään yhteys- ja lääkitystietojesi lisäksi muita terveystietojasi, kuten allergiat, diagnoosit ja hoitotoimenpiteissä huomioitavat asiat (mm. valtuuttamasi yhteyshenkilön yhteystiedot ja veriryhmäsi maininnat). Saatavana myös ICE-korttina. Omaiset voivat hankkia SOS rannekkeen tai ICE-kortin huolehtiakseen lähimmäisensä lisäturvasta. SOS-ranneke helpottaa myös SOTE-henkilöstön työtä, koska rannekkeen haltijan elintärkeät terveystiedot löytyvät nopeasti mobiilipuhelimella ilman salasanoja.

Lähiluettavat, NFC-teknologiaan perustuvat Wens SOS rannekkeet ovat yhteensopivia uusimpien mobiilipuhelimien kanssa ( Android ja Apple iPhone ), joissa on NFC-tunnistin / kortinluku käytössä. Luku onnistuu, kun asetat mobiilipuhelimen takaosan lähiluettavan rannekkeen pintaan kiinni. Lähiluettavan rannekkeen avulla palvelimen sisältö aktivoituu avatun mobiilipuhelimen näyttöön käyttäen puhelimen kenttää hyväkseen. Wens SOS ranneke on apuväline, joka nopeuttaa elintärkeän terveystiedon siirtymistä esimerkiksi hoitavien ammattilaisten kuten ensihoitohenkilöiden mobiilipuhelimiin.

Wens SOS-rannekkeen haltija päivittää ja ylläpitää itse, mobiilipuhelimellaan tai tietokoneellaan,  terveystietojansa www.wens.fi/kirjaudu -linkin ja asettamansa henkilökohtaisen salasanansa kautta.

Jos ranneke menee hukkaan tai rikkoutuu ota yhteys toimittajaan info(at) wens.fi . Voit tarvittaessa mitätöidä rannekkeen tiedot helposti matkapuhelimellasi tai tietokoneellasi www.wens.fi/kirjaudu -linkin kautta.

Avaa tuotekortti

Teknologia

WENSkortti järjestelmä on pilvipalvelupohjainen ratkaisu, jossa asiakas kirjaa omat tietonsa selaimen avulla pilvipalveluun, ja tiedot ovat luettavissa joko kortista tai rannekkeesta matkapuhelimella, joka tukee NFC (Near Field Connection) yhteyttä. Korteissa sekä rannekkeessa on NFC siru, jonka avulla saadaan kyseisen potilaan tiedot matkapuhelimen näytölle suoraan pilvipalvelussa olevasta tietokannasta. Matkapuhelimessa ei tarvita erillistä sovellusta korttien tai rannekkeen tietojen lukemiseen tai käyttämiseen.

Luokitteluanalyysi

Teimme luokitteluanalyysin terveysteknologian asiantuntijayrityksen Clinipower Finland Oy kanssa 2022.Analyysin mukaan tuotteemme ja pilvipalvelumme eivät ole lääkinnällisiä laitteita eikä niille siten tarvita lääkinnällisen laitteen riskiluokan arviointia. Tietoturvallisuudesta vastaamme Suomen lakien mukaan. Kysy lisää info@wens.fi

Tuotteen ominaisuudet
Säädettävä koko
SOS logolla, valkoinen tekstitys vakio
Värivaihtoehdot : sininen, musta, punainen, keltainen, vihreä
Rannekkeen materiaali:  silikoni, metalli, IC, PCB, PPS
Tallenne: nfc siru
Muuta: vedenpitävä, käyttölämpötila -25C – +70C, varastotuote

Lisätiedot

Väri

Musta, Sininen, Punainen, Keltainen, Vihreä

1 arvio tuotteelle SOS-ranneke LITE®

  1. M

    Hyvä tuote!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *