TERVEYSTIETO-kortti LITE®

(1 tuotearvio)

42.50 

Kortin ja palvelun vuosihinta 42,50€. Palvelu voimassa vuoden tilausvahvistuksesta. Palvelun jatkotilaukset  25,50€/vuosi. Kts. lisätietoja

Luo uusi digitaalinen älypuhelimilla lähiluettava terveyskorttisi kätevästi! TERVEYSTIETO-kortti LITE® helpottaa omaehtoista terveysseurantaasi ja nopeuttaa tiedonvälitystä lääkäri – ja poliklinikkakäynneillä.  Enää et  tarvitse ruutupaperia.

LÄÄKELISTAN ylläpito ominaisuuden lisäksi järjestelmä mm. lähettää sinulle sähköpostin, kun on aika päivittää rokotteesi tai käydä sopimallasi vastaanotolla.  Avaa tuotekortti

Lähiluettu terveystietosi avautuu älypuhelimen näyttöön anonyymina, nopeasti ilman salasanoja ja kirjautumisia. Tietoja ei siirretä suoraan kortista toiseen järjestelmään. Kortin omistaja kirjaa itse ja ylläpitää tietojansa pilvipalvelun tietokantaan, niitä ei siirretä muista järjestelmistä. Sinä päätät kenelle tietosi luovutat ja miten. 

Toimitus pääsääntöisesti 5 arkipäivän aikana

KATSO VIDEO

Osasto:

Kuvaus

Voit tallentaa tuotteen taustajärjestelmään lääkelistasi  ja rokotetietojesi lisäksi muita terveystietojasi kuten: allergiat, verenpaine- ja pääsärkyseuranta, diagnoosit ja hoitotoimenpiteissä huomioitavia asiat (veriryhmäsi, painosi, pituutesi ja vyötärösi). Lisäarvona asiakkaallemme järjestelmämme lähettää sähköpostin, kun aika päivittää rokotteesi  tai käydä ennakkoon sopimallasi vastaanotolla. Esiasetuksina rokotemuistutus tulee kaksi viikkoa ja vastaanottomuistutus vuorokautta ennen sinulle sähköpostiviestinä.

Lähiluettavat, NFC-teknologiaan perustuvat Wenskortit, ovat yhteensopivia uusimpien mobiilipuhelimien kanssa ( Android ja Apple iPhone), joissa on NFC-tunnistin / kortinluku käytössä.

Luku onnistuu kun asetat lähiluettavan kortin puhelimen taakse, yläpintaan kiinni. Lähiluettavan kortin avulla palvelimen sisältö aktivoituu mobiilipuhelimen näyttöön käyttäen puhelimen kenttää hyväkseen. Wenskortti on apuväline,  joka nopeuttaa halutun tiedon välitystä esimerkiksi ensilääkäri- tai hoitokäynneillä.

Wenskortin haltija päivittää ja ylläpitää terveystietojansa itse mobiilipuhelimellaan tai tietokoneellaan www.wens.fi/kirjaudu -linkin ja asettamansa henkilökohtaisen salasanansa kautta.

Jos korttisi menee hukkaan tai rikkoutuu ota yhteys toimittajaan info(at) wens.fi . Voit tarvittaessa mitätöidä kortin tiedot helposti matkapuhelimellasi tai tietokoneellasi www.wens.fi/kirjaudu -linkin kautta.

Avaa tuotekortti

Teknologia
WENSkortti järjestelmä on pilvipalvelupohjainen ratkaisu, jossa asiakas kirjaa omat tietonsa selaimen avulla pilvipalveluun, ja tiedot ovat luettavissa joko kortista tai rannekkeesta matkapuhelimella, joka tukee NFC (Near Field Connection) yhteyttä. Korteissa sekä rannekkeessa on NFC siru, jonka avulla saadaan kyseisen potilaan tiedot matkapuhelimen näytölle suoraan pilvipalvelussa olevasta tietokannasta. Matkapuhelimessa ei tarvita erillistä sovellusta korttien tai rannekkeen tietojen lukemiseen tai käyttämiseen.

Luokitteluanalyysi
Luokitteluanalyysin terveysteknologian asiantuntijayrityksen Clinipower Finland Oy kanssa 2022. Analyysin mukaan tuotteemme ja pilvipalvelumme eivät ole lääkinnällisiä laitteita eikä niille siten tarvita lääkinnällisen laitteen riskiluokan arviointia. Tietoturvallisuudesta vastaamme Suomen lakien mukaan. Kysy lisää info@wens.fi

Pankkikorttikoko
TERVEYSTIETO-kortti logolla
Materiaali: PVC, laminoitu
Tallenne: nfc siru
Muuta: käyttölämpötila -25C – +70C

1 arvio tuotteelle TERVEYSTIETO-kortti LITE®

  1. J.K (varmistettu kirjoittaja)

    Akuutissa hammaslääkäritarpeessani kortista oli hyötyä.
    En päässyt omalle vastaanotolleni vaan minun piti valita yksityinen klinikkapalvelu. Kortin lääkelistan tiedot sain uudelle lääkärille ja hoito alkoi nopeasti.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *