ICE-kortti LITE®

29.50 

Kortin ja palvelun vuosihinta 29,50€. Palvelu voimassa vuoden tilausvahvistuksesta. Palvelun jatkotilaukset  17,50€/vuosi. Kts. lisätietoja

Älypuhelimella lähiluettava ICE-kortti LITE on tarkoitettu käytettäväksi hätätilanteissa potilaan tunnistamiseen ja lähiomaisten yhteystietojen hakuun.

Hanki henkilökohtainen lähiluettava ICE-kortti lisäturvaksesi esimerkiksi: parkinson-,  sydän-, muisti-, epilepsia- ja diabetessairastaville. OMAISHOITAJAN lisäavuksi.  Tietoja ei siirretä suoraan kortista toiseen järjestelmään. Kortin omistaja kirjaa itse ja ylläpitää tietojansa pilvipalvelun tietokantaan, niitä ei siirretä muista järjestelmistä.

Huolehdi ICE-kortistasi erityisesti ja pidä se mukanasi suojassa esimerkiksi kaulanauhalla varustetussa kotelossa. Mikäli ICE-korttisi joutuu kolmannen tahon haltuun, on tällä mahdollisuus nähdä korttisi sisältämät tiedot. ICE-kortin kadotessa voit itse mitätöidä kortin tiedot heti mobiilipuhelimellasi tai tietokoneellasi. Avaa tuotekortti

Toimitus pääsääntöisesti 5 arkipäivän aikana

KATSO VIDEO

Osasto:

Kuvaus

Voit tallentaa tuotteen taustajärjestelmään yhteys- ja lääkitystietosi lisäksi muita terveystietojasi, kuten allergiat, diagnoosit ja hoitotoimenpiteissä huomioitavat asiat (mm. valtuuttamasi yhteyshenkilön yhteystiedot ja veriryhmäsi maininnat) Saatavana myös SOS-rannekkeena. Omaiset voivat hankkia ICE-kortin tai SOS-rannekkeen huolehtiakseen lähimmäisensä lisäturvasta.

Lähiluettavat, NFC-teknologiaan perustuvat, Wens ICE-kortit ovat yhteensopivia uusimpien mobiilipuhelimien kanssa ( Android ja Apple iPhone ),  joissa on NFC-tunnistin / kortinluku käytössä. Luku onnistuu kun asetat lähiluettavan ICE-kortin mobiilipuhelimen takaosan pintaan kiinni. Lähiluettavan kortin avulla palvelimen sisältö avautuu mobiilipuhelimen näyttöön käyttäen puhelimen kenttää hyväkseen.

Wens ICE-kortin haltija päivittää ja ylläpitää itse, mobiilipuhelimellaan tai tietokoneellaan, terveystietojansa www.wens.fi/kirjaudu linkin ja asettamansa henkilökohtaisen salasanansa kautta.

Jos kortti menee hukkaan tai rikkoutuu ota yhteys toimittajaan info(at) wens.fi . Voit tarvittaessa mitätöidä rannekkeen tiedot helposti matkapuhelimellasi tai tietokoneellasi www.wens.fi/kirjaudu -linkin kautta.

Avaa tuotekortti

Teknologia

WENSkortti järjestelmä on pilvipalvelupohjainen ratkaisu, jossa asiakas kirjaa omat tietonsa selaimen avulla pilvipalveluun, ja tiedot ovat luettavissa joko kortista tai rannekkeesta matkapuhelimella, joka tukee NFC (Near Field Connection) yhteyttä. Korteissa sekä rannekkeessa on NFC siru, jonka avulla saadaan kyseisen potilaan tiedot matkapuhelimen näytölle suoraan pilvipalvelussa olevasta tietokannasta. Matkapuhelimessa ei tarvita erillistä sovellusta korttien tai rannekkeen tietojen lukemiseen tai käyttämiseen.

Luokitteluanalyysi 

Teimme luokitteluanalyysin terveysteknologian asiantuntijayrityksen Clinipower Finland Oy kanssa 2022. Analyysin mukaan tuotteemme ja pilvipalvelumme eivät ole lääkinnällisiä laitteita eikä niille siten tarvita lääkinnällisen laitteen riskiluokan arviointia. Tietoturvallisuudesta vastaamme Suomen lakien mukaan. Kysy lisääinfo@wens.fi

Tuotteen ominaisuudet
Pankkikorttikoko
ICE logolla
Materiaali: PVC, laminoitu
Tallenne: nfc siru
Muuta: käyttölämpötila -25C – +70C, varastotuote

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ICE-kortti LITE®”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *