SOS SMART LITE älylaatta

34.50 

Älylaatan ja palvelun vuosihinta 34,50€. Palvelu voimassa vuoden tilausvahvistuksesta. Palvelun jatkotilaukset  20,50€/vuosi. Kts. lisätietoja

Älypuhelimella lähiluettava SOS SMART älylatta on tarkoitettu käytettäväksi hätätilanteissa potilaan tunnistamiseen ja lähiomaisten yhteystietojen hakuun. SOS SMART älylaatta on helppo pujottaa avattavaan rannekellon hihnaan, mikä edistää käytettävyyttä ja toimivuutta. Tietosi kulkevat mukanasi turvallisesti.

Parkinson-, sydän-, muisti-, epilepsia- ja diabetessairastaville. OMAISHOITAJAN lisäavuksi.

Tietoja ei siirretä suoraan älylaatasta toiseen järjestelmään. SOS SMART älylaatan omistaja kirjaa itse ja ylläpitää tietojansa palvelimen tietokantaan, niitä ei siirretä muista järjestelmistä. Palvelin sisältää: yhteys-, lääkelista-, allergia-, diagnoosi-, veriryhmätietosi lisäksi asiakirjatallennuksen.

Huolehdi älylaatastasi erityisesti ja pidä se mukanasi rannekellossasi, kun olet kotisi ulkopuolella. Mikäli  älylaattasi joutuu kolmannen tahon haltuun on tällä mahdollisuus nähdä laattasi sisältämät tiedot. SOS SMART älylaatan kadotessa voit itse mitätöidä sen tiedot heti mobiilipuhelimellasi tai tietokoneellasi. Avaa tuotekortti

Toimitus pääsääntöisesti 5 arkipäivän aikana. 

KATSO VIDEO

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Lähiluettavat, NFC-teknologiaan perustuvat Wens SOS SMART älylaatat ovat yhteensopivia uusimpien mobiilipuhelimien kanssa ( Android ja Apple iPhone ), joissa on NFC-tunnistin / kortinluku käytössä. Luku onnistuu, kun asetat mobiilipuhelimen takaosan lähiluettavan älylaatan pintaan kiinni. Lähiluettavan älylaatan avulla palvelimen sisältö aktivoituu avatun mobiilipuhelimen näyttöön käyttäen puhelimen kenttää hyväkseen.

SOS SMART älylaatan haltija päivittää ja ylläpitää itse, mobiilipuhelimellaan tai tietokoneellaan,  terveystietojansa www.wens.fi/kirjaudu -linkin ja asettamansa henkilökohtaisen salasanansa kautta.

Jos rannekelaatta menee hukkaan tai rikkoutuu ota yhteys toimittajaan info(at) wens.fi . Voit tarvittaessa mitätöidä rannekelaatan tiedot helposti matkapuhelimellasi tai tietokoneellasi www.wens.fi/kirjaudu -linkin kautta.

Avaa tuotekortti

Teknologia

WENSkortti järjestelmä on pilvipalvelupohjainen ratkaisu, jossa asiakas kirjaa omat tietonsa selaimen avulla pilvipalveluun, ja tiedot ovat luettavissa joko kortista tai rannekkeesta matkapuhelimella, joka tukee NFC (Near Field Connection) yhteyttä. Korteissa sekä rannekkeessa on NFC siru, jonka avulla saadaan kyseisen potilaan tiedot matkapuhelimen näytölle suoraan pilvipalvelussa olevasta tietokannasta. Matkapuhelimessa ei tarvita erillistä sovellusta korttien tai rannekkeen tietojen lukemiseen tai käyttämiseen.

Luokitteluanalyysi

Teimme luokitteluanalyysin terveysteknologian asiantuntijayrityksen Clinipower Finland Oy kanssa 2022. Analyysin mukaan tuotteemme ja pilvipalvelumme eivät ole lääkinnällisiä laitteita eikä niille siten tarvita lääkinnällisen laitteen riskiluokan arviointia. Tietoturvallisuudesta vastaamme Suomen lakien mukaan. Kysy lisää info@wens.fi

Tuotteen ominaisuudet
Sopii lähes kaikkiin avattaviin rannekelloihin (nahkaranneke tai Fitness-, Hyvinvointi-, Äly-, Urheilukellot)
SOS logolla, valkoinen tekstitys vakio
Värivaihtoehdot : musta ja pinkki
Älylaatan materiaali:  silikoni
Tallenne: nfc siru
Muuta: vedenpitävä, käyttölämpötila -25C – +70C, varastotuote

Lisätiedot

Väri

Musta, Pinkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SOS SMART LITE älylaatta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *