Lemmikki Terveystieto-kortti LITE®

34.50 

Kortin ja palvelun vuosihinta 34,50€. Palvelu voimassa vuoden tilausvahvistuksesta. Palvelun jatkotilaukset  20,50€/vuosi. Kts. lisätietoja

Luo uusi Lemmikkisi digitaalinen Terveyskortti kätevästi! Lemmikki TERVEYSTIETO-kortti Lite® helpottaa ja nopeuttaa tiedonvälitystä ensikäynneillä eläinlääkäreissä.  ROKOTEKORTTI ominaisuus  joka lähettää sinulle sähköpostin, kun on aika varata rokotteille aikaa.  Lemmikin perusterveystietojen avaus hoituu anonyymisti ja nopeasti ilman salasanoja ja kirjautumisia. Tietoja ei siirretä suoraan kortista toiseen järjestelmään. Kortin omistaja kirjaa itse ja ylläpitää tietojansa pilvipalvelun tietokantaan, niitä ei siirretä muista järjestelmistä. Avaa tuotekortti

Toimitus pääsääntöisesti 5 arkipäivän aikana.

KATSO VIDEO

Osasto:

Kuvaus

Voit tallentaa tuotteen taustajärjestelmään lemmikkieläimesi lääkitys- ja rokotetietojen lisäksi muita lemmikkisi terveystietoja hoitotoimenpiteistä. Järjestelmä lähettää sinulle sähköpostin  kahta viikkoa aikaisemmin ennen asettamaasi määräaikaa, kun on aika päivittää esim. koiranpennun rokotukset.

Lähiluettavat sirut, NFC-teknologiaan perustuvat Wenskortit, ovat yhteensopivia uusimpien älypuhelimien kanssa ( Android ja Apple iPhone), joissa on NFC-tunnistin / kortinluku käytössä.

Luku onnistuu kun asetat lähiluettavan kortin puhelimen taakse, yläpintaan kiinni. Lähiluettavan kortin avulla palvelimen sisältö aktivoituu mobiilipuhelimen näyttöön käyttäen puhelimen kenttää hyväkseen. Wenskortti on apuväline,  joka nopeuttaa halutun tiedon siirtymistä esimerkiksi ensimmäisillä lääkäri- tai hoitokäynneillä ja näin nopeuttaa hoitohenkilöstön työtä. Lemmikkisi terveystiedot ovat nopeasti luettavissa ilman salasanoja tai kirjautumista.

Wenskortin haltija päivittää ja ylläpitää terveystietojansa itse mobiilipuhelimellaan tai tietokoneellaan www.wens.fi/kirjaudu -linkin ja asettamansa henkilökohtaisen salasanansa kautta.

Jos korttisi menee hukkaan tai rikkoutuu ota yhteys toimittajaan info(at) wens.fi  Voit tarvittaessa mitätöidä kortin tiedot helposti matkapuhelimellasi tai tietokoneellasi www.wens.fi/kirjaudu -linkin kautta.

Avaa tuotekortti

Teknologia

WENSkortti järjestelmä on pilvipalvelupohjainen ratkaisu, jossa asiakas kirjaa omat tietonsa selaimen avulla pilvipalveluun, ja tiedot ovat luettavissa joko kortista tai rannekkeesta matkapuhelimella, joka tukee NFC (Near Field Connection) yhteyttä. Korteissa sekä rannekkeessa on NFC siru, jonka avulla saadaan kyseisen potilaan tiedot matkapuhelimen näytölle suoraan pilvipalvelussa olevasta tietokannasta. Matkapuhelimessa ei tarvita erillistä sovellusta korttien tai rannekkeen tietojen lukemiseen tai käyttämiseen.

Pankkikorttikoko
TERVEYSTIETO-kortti logolla
Materiaali: PVC, laminoitu
Tallenne: nfc siru
Muuta: käyttölämpötila -25C – +70C

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lemmikki Terveystieto-kortti LITE®”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *